.

.

dijous, 8 d’agost del 2013

L'Ajuntament de Xàtiva rep als xiquets sahrauís de VeP 2013

Els xiquets i xiquetes sahrauís han esta
t rebuts per l’Ajuntament de Xàtiva.


El dilluns 29 de juliol ha estat un dia de plena activitat per al col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva ja que hem visitat a dos entitats que col·laboren amb les nostres activitats de sensibilització i cooperació amb el poble sahrauí. D’aquesta manera, hem passat per La Caixa i per Caixa Popular on ens fet algunes fotos amb els directors de les entitats financeres.
Caixa Popular
La Caixa

Foto: Agustí Perales
A les 13:30 h. es va fer la recepció als 3 xiquets sahrauís que passaran l’estiu acollits pel nostre col·lectiu. Al Saló de Plens de l’Ajuntament de Xàtiva estaven les famílies acollidores i els xiquets sahrauís, i els representants d’EUPV, BLOC-Compromís, PSOE/PSPV i PP. El Secretari d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva, Paco Benito, la Regidora de Benestar Social, Rosa Mª Esteban i l’Alcalde de Xàtiva, Alfonso Rus van donar la benvinguda als xiquets i xiquetes sahrauís que passaran aquest estiu a la nostra ciutat i comarca.

Foto: Agustí Perales


Finalment, l’associació d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva va celebrar el dinar de benvinguda que prepara per als xiquets i xiquetes sahrauís que passen l’estiu entre nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada